| |
kapcsolódó oldal a Férfimagazinban! kapcsolódó oldal a Női Magazinban!
Találtam egy nagyon jó sitot, Utalványt és Kuponokat lehet nyomtatni, és el is fogadják! Márkás cuccokhoz, kajálásokhoz,bulikho! Ajánlom Nektek is :
KUPONNET.HU |
Szisztok! Örülnék, ha nekünk is tudna valaki segíteni abban, hogy hol lehetne munka ügyben érdeklődni. Vendéglátásban szeretnénk elsősorba elhelyezkedni, angol és német nyelven beszélünk a barátom és én is. Üzletvezetőként dolgozom jelenleg egy szórakozóhelyen, kb. 8 éve vendéglátásban ténykedünk. Már nagyon jót tenne egy kis klímaváltozás.Előre is köszi az infót. Pussz. blackdiamond2004@freemail.hu |
Sziasztok!Mellesleg:) tudna vki segíteni abban, hohy hogyan tudnék kijutni a Kanári-szigetekre dolgozni? Kihez kéne fordulni? Angolul egész jól értek és megértetem magam.....spanyolul leheletnyit tanultam.....köszi....mellesleg:) |
Highway. Tudna valaki küldeni a címemre a kanári szigetekről valami infót? Repjegy, valamint szállás árak. Szívesen fogadnám. Minél részletesebb, annál jobb. Előre is köszi.
pitty
u.i.: ha vírust küldesz és +talállak, +bánod! |
Londoni szallasunkat szivesen elcserelnenk kanarisziget szallasert kb 2 hetre.Nyaralas celjabol.
portobelo@freemail.hu
0044(0)7748275527 |
szia olvasom hogy most a nyaron oda mesz dolgozni azt szeretnem toledd meg kerdezni hogy talaltal valami munkat es ha igen akkor milyent mert en is oda keszulok es ha meg kerhetlek ,ha tudsz akkor mondj 1-2 melott nekem is vagyis ha lennel szives es tudnal segiteni
Kosszi elore is Fzoli |
szeretnek en is tenerifen dolgozni ,ha valaki tudd segiteni akkor irjon minden munkat el valalok
fzzz@freemail.hu |
szeretnek en is oda el jutni es valami munkat talalni ,ha valaki tudd segitteni akkor irjon
fzzz@freemail.hu |
sziasztok,
mi is szeretnénk tenerifén dolgozni, így most június végén elutazunk körbenézni. ha valaki tud bármilyen munkát, vagy azt, hogy hol érdemes érdeklődni, légyszi írjon nekem... köszi |
Sziasztok!
En 2004 Junius 11-26-ig Tenerifen leszek Las Americas-on,ha van valaki aki szinten ott lesz akkor es akar talcsizni,irjon!
bonita21@freemail.hu |
Hali fiatalok!
Ha valaki tud vmi jopofa munkát tenerifén,nagyon örülnék ha irna nekünk infot, mert mennék a barátnőmmel a nyáron!Ja, és beszélünk angolul,ez nem probléma. |
Helló szigetlakók!
A barátom két hét múlva utazik hozzátok. Ha tudtok valami jó melót - építõipar elõnyben, de bármilyen munka érdekelne - írjatok! Köszike! Üdv. |
Hello szigetlakók! Ha tudtok valami tuti munkát - építõipar elõnyben - írjatok! Két hét múlva indul a barátom hozzátok, bármilyen klassz munka érdekel. Üdv. |
Tavasszal mi is megyünk a párommal kettecskén! Már nagyon várom! Bár az igazság az, hogy dolgozni fogunk és nem csupán nyaralni- persze ez nem zárja ki nagy bulikat sem. Ez számunkra egy nagy kaland lesz, mert még nincs konkrét hely, ahol dolgozhatnánk- lakhatnánk! Cash meg nem nagyon van! Ha valaki tud szakács állást, szóljon bátran, tuti nem ég be velem. Csak elsõ osztályú és luxus éttermekben dolgoztam idáig, mint chef. Mondok is egy telcsiszámot ha már így kifecsegtem a dolgot: 06-70-517-2828.
Hívjatok bátran vagy írjatok: meetos@freemail.hu
Üdv! Krisztiánosz |
Hello-bello!
En itt vagyok Gran Canarian es mar csak 100 eurom van.Aki mar volt itt es hasonlo cipoben jart,irjon nekem valami tuti tippet hogy lehet munkat keresni.
Koszi
Ful |
Szerencses a helyzetem,mivel en a zord teli hideg zimankoban lätogathatok el a Kanäri-szigetek vmly.-ik gyönyörü paradicsomäba.Igaz vannak ezen kivül kulturpardicsomok,de az ember megerdemelhet egy kis kenyeztetest, s majd kesöbb is felkeresheti azokat. /vagy elöbb/. Az odautazoknak kellemes repülöutat! |
Gyönyörûûû hely, szívesen megnézném!;)Persze ez "álom"; de Rumboldtal is egyetértek, valószínû elõbb én is valamilyen misztikus, számomra történelmibb helyet keresnék fel, de ha lenne rá pénzem EZT SEM HAGYNÁM KI!!!!:)) |
Sziasztok!
Mi július 25-én megyünk Teneriffére a Hotel Jacaranda-ba. Ha van valaki, aki oda készül, jelentkezzen! Ha van kedve!
samourai@axelero.hu |
Én a nyáron megyek a Kanári - szigetekre a barátomal! És már nagyon várom mert ez egy gyönyörû hely! |
Sziasztok!
Én már 3x jártam ezen a gyönyörû helyen. Mindegyik sziget más, de még jó ideig nem kell másik célállomás után néznem. Kívánom mindenkinek, hogy legyen alkalma felkeresni egyiket-mindegyiket. MELLESLEG mindenki megtalálja az igényeinek megfelelõ szórakozást, kikapcsolódást.
Jó utat! |
Hat, a ****om se mászna hegyeket, meg maszkalna! Sokkal jobb egy jo meleg homokos tengerparton dogleni egesz nap! En tojok a regeszeti alkotasokra! Legjobb egesz nap semmit sem csinalni sak pihenni napozni... [moderálva: vulgáris szöveg] az eredeti szöveg |
Szép hely az biztos, ízléses, kellemes, de személyszerint, ha nyaralni mennék - szép álom - akkor egy olyan helyre mennék el, amely mondjuk valamilyen történelmi eseménnyel függ össze, vagy régészetileg jelentõs. Szerintem, legalábbis azt hiszem, ilyen szempontból kivállónak mutatkozik a Stonehenge megtekintése, vagy ha, sok pénzed van, a Perui csodák megismerése, kezdve a Nasca fennsíktól egészen Machu Pichu-ig és ezen át akár a Mexica várostól pár kilométerre lévõ Teotihuacan városáig :)
Bár mindannyian mások vagyunk MELLESLEG! Ez csak egy vélemény :)
Sziasztok :) |
Mellesleg mi a véleményetek a témával kapcsolatban? |
|
|