| |
kapcsolódó oldal a Férfimagazinban! kapcsolódó oldal a Női Magazinban!
Találtam egy nagyon jó sitot, Utalványt és Kuponokat lehet nyomtatni, és el is fogadják! Márkás cuccokhoz,Utazási Irodákhoz kajálásokhoz,bulikho! Ajánlom Nektek is :
KUPONNET.HU |
Gyönyörû a város. Nekem pedig különösen, mivel interneten keresztül megismert szerelmem is ott lakik, így nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy nyáron láthatom ezt a csodás várost együt a kedvesemmel kéz a kézben. |
Szia MAd! Csak nem odavalosi vagy? En is jartam ott...gyonyoru!!! Zsoci |
1981-ben jártam "Leningrádban" azóta tartom a mondásomat, hogy Velence után a második legszebb város. Az Ermitázs szerintem pedig a világ legszebb múzeuma. Sajnálom, hogy már nem úgy utazunk, de aki megteheti okvetlenül nézze meg. Remélem valaki már látni fogja a Carszkoje Szeló borostyán szobáját is. |
Laetitia:ja es meg jo meleg sapkat IS:o) |
MAD: tényleg? :) Tök jó! Csomagolom a biki... izé... a szörmekabátomat, meg a kesztyûmet. :) |
Laetitia :szivesen mutatnam :o) |
Gyönyörû város! Egyszer szívesen megnézném élõben... |
a Szentpetervari lakosok neveben koszonom szepen hogy megadtatok a lehetoseget hogy bemutasatok ezt a szep varost .
Es orulok azoknak a kik olyan szepen emlekeznek a varosra
szoval tenleg koszonom szepen hogy igy alnak a mellesleg munkatarsai es azok a kik nezik ezt az oldalt . |
Én 1975-ben voltam, a fehér éjszakák végén. Nagyon szép volt akkor még Leningrád, Peterdvorec. És fantasztikis élményt nyujtott az -Ermitázs, és az Auróra. |
Gyerekek! Én ott laktam 2 évig 1995-97-ig! Szép a hely csak nagyon kiábrándító az ottani szegénység! |
Szerintem szép a város és az oroszokat is szeretem. Nem értem, miért ****ogatják mindig õket minden miatt. gyertek át a ffi. magazinba! Jó képek vannak ott is, Hajrá MUNKÁSPÁRT, és Szentpétervárott majd találkozunk!! [moderálva: vulgáris szöveg] az eredeti szöveg |
Én is jártam már ott, több mint 10 éve és meg kell mondjam gyönyörû város. Petrodvorecbe-n is voltam, lélegzetelállító az a rengeteg szökõkút! Örülök, hogy már voltam ott, mert mostanában nem szívesen mennék arrafele |
1984-ben voltam Péterváron,és onnan elmentem Petrodvorecbe a cár-nyaralójába, ami a világon egyedûlálló gyönyörû különleges,kupolákkal szökõkutakkal rendelkezik.És az Északi-tengeren sirály-hajóval érkeztünk a Névára... |
Volt szerencsem tobb alkalommal hosszabb idot eltolteni Petervaron. Gyonyoru, nyugatias varos, ossze sem lehet hasonlitani Moszkvaval. Telen eleg hideg, de mindenkeppen erdemes megnezni, legjobb junius-juliusban, a feher ejszakak idejen. |
Im from Russia, Saint Peterburg !
http://www.mellesleg.hu/ - Coolest site !!!
Respect ! |
Na jó, méeccer:
http://www.enlight.ru/camera
Némelyik nem csak orosz de angol és német nyelven is kommentálva. 1997 óta több mint 700 kép (ha jól emlékszem!)
És tényleg gyönyörû a város ;o)) |
[url]http://www.enlight.ru/camera
némelyik nem csak orosz de angol és német nyelven is kommentálva. 1997 óta több mint 700 kép (ha jól emlékszem!) |
Gyönyörû épületek !
Szeretnék további képeket, valamint leírást kérni.
Köszi ! |
Mellesleg mi a véleményetek a témával kapcsolatban? |
|
|