| |
kapcsolódó oldal a Férfimagazinban! kapcsolódó oldal a Női Magazinban!
Sziasztok!
Kérlek titeket, ha van olyan történetetek horvátországi nyaralással, vagy bármilyen más nyaralással kapcsolatban amit szívesen megosztanátok másokkal, vagy úgy gondoljátok, hogy (akár negatív élmény) van olyan amit feltétlenül meg kell osztanotok másokkal, gyertek a következő oldalra és írjtátok meg!:)
Segítségeteket előre is köszönöm!
Az említett oldal a következő:
http://www.közöshang.hu/ifjusag/delegacio_es_a_sik er_fele_vezeto_ut201005171722
Üdv, |
Kedves fórumtársak,
horvátországi szálláshelyek kapcsán ajánlom az http://www.adriagate.hu weboldalt. A szállásajánlatokban a fürdőmedencés luxus apartmantól a világítótoronyig, ódon kőház, parányi sziget, szálloda, magánszállás, falusi vendéglátás, minden kategória egyaránt megtalálható. Több ezer szálláshely, azonnal foglalási lehetőség!
http://www.adriagate.hu
Üdvözlettel,
Tóth Róbert |
[URL]http://www.hotelmesh.com/algorythm/admin-plac e/croatia.php**
Horvátországban[/URL] már voltam egy tucatszor. Nagyon kellemes az időeltőltés ott. Különösen a szigetek környékén. Néha nekem a Földközi
tenger sokkal jobban bejön mint a Csendes vagy az Atlanti óceán. De
nagyon észnél kell lenni amikor az ember a szolgáltatásokat kifizeti. Nem
árt utána járni a valós és korrekt áraknak. Pl. ha autóval megyünk és csak
úgy beesünk egy út széli motelbe, avagy épp egy tengerpart melleti hotelbe, akkor lehet megvágnak bennünket ha nem vagyunk elég jártasa és tapasztaltak.
--
Tisztelettel,
Egy Pénzügyi tanácsadó |
Apartman Opatiában:
A város szívében helyezkedik el,
50m a tengerparttól,
konyha,TV,légkondi,hűtő,terasz( szobától függően),korszerű
fürdőszobák,INTERNET
2-5 fős szobák
3 hónapja lett felújítva, tiszta, igényes
Aug 20 előtt 22 euro/fő/éjszaka
aug 20 és szept vége között 24/ fő /éjszake
Érdeklődn:
gencscity@freemail.hu |
Apartman Opatiában:
A város szívében helyezkedik el,
50m a tengerparttól,
konyha,TV,légkondi,hűtő,terasz( szobától függően),korszerű
fürdőszobák,INTERNET
2-5 fős szobák
3 hónapja lett felújítva, tiszta, igényes
Aug 20 előtt 22 euro/fő/éjszaka
aug 20 és szept vége között 24/ fő /éjszake
Érdeklődn:
gencscity@freemail.hu |
Sziasztok. Én idén voltam Ho-ba, Omladinszky szálló mellett közvetlenül egy apartman résznél (Sun villa). Nagyon szép minden, a tenger kb. 5 percre volt tölünk. Az emberek nagyon kedvesek, de ott vigyázzon mindenki aki valakinek valamiért odaszólna, mert rengeteg magyar van!! |
harkányi hotelek új szállodák magyarország Budapest hotel Siófok Hévíz Balatonfüred szállodá Harkány magyarország szállás lukszus Budapest holiday hotel szállodák
http://www.hunport.hu |
Nem tegnap hagytátok abba, de azért megírom, h én is imádom Hországot: tavaly voltunk Orebicben valami ifjúsági szállóban(Omladiszki?)(csak olyan menjen, aki bírja), de a sportprogramok lehengerlőek voltak: kajak, túra, vizihúzatás:)), csak az volt a baj, hogy túl jól néznek ki a az oktatócsávók, persze jófejek: nem mentek rá a pasias csajokra.:))) |
Sziasztok!
Mi tavaly voltunk az Adrián. Fő vonalakban irom, hogy milyen adottságokkal mennyibe került.
Aki tudja, hasznositsa:
A Krk - sziget lábánál található kraljevicai Hotel Uvala Scott-ban szálltunk meg.Ez 3 csillagos apartman jellegű szállás. Egyébként sok-sok épületből álló szálloda együttes,egész szuper kis település jelleggel.Saját stranddal,parkolóval,csupa fás,bokros területtel. Félpanzióval kértük.
2 felnőtt és 1 gyerek(12 év alatti) után fizettünk.
Saját személygépkocsival mentünk, és a legszerényebb és legkényelmesebb megoldásnak ezt láttuk.
Itthon a határ átlépése előtt bevásároltunk annyi enni és innivalót, ami jó pár napra elég(a 3. étkezésekre).Ott szinte alig kellett vásárolni(csak a vacsoránál),és a 4.nap körül egy Billában Opatiában.(ami ott a legolcsóbb). 7 éjszakát fizettünk.
Fő vonalakban ilyen kiadásokkal ez került nekünk
a tankolással,költőpénzzel együtt(ottani kiruccanás is volt kb.300 km) 240.000 Ft-ba.
Aki ezt kevesebből ki tudja hozni, az művész.
Igy kényelmes szállásunk volt. Jó kajákat ettünk,
szépeket láthattunk és reggeltől - estig fürödhettünk volna, ha nézelődni nem akartunk volna, mivel ez augusztus közepére esett és kánukula volt. Esőt ebben a 8 napban nem láttunk, csak meleg tengervizet.Kirándulásaink közben pedig csak az autó klimája nyujtott felüdülést, amikor bemenekültünk a forró, kietlen tengerparti tájból, hogy tovább haladjunk.
Ha legközelebb mennék, akkor is ezt választanám. De nem vagyunk egyformák..! |
Horváthországba tudom ajánlani Makarszka Zelja Panziót 8nappal 7éjjel félpanzió 60 000ft.
Tavaj is ott voltunk, nagyon jó az ellátás.
Idén is oda megyünk, vonattal, ha érdekel irj.
lovaskaroly@hotmail.com |
A nyáron szeretnénk kimenni Horvátországba,de nem tudjuk hogy kezdjük el a szervezést és hogy mire figyeljünk.Tudnátok nekünk segíteni?Pl. hova érdemes kimenni és mivel?Szívesen fogadnánk címeket és tel.számokat!Jó lenne olcsón megúszni,viszont jól is szeretnénk magunkat érezni.Ha tudtok segíteni,akkor légyszi írjatok!előre is köszike!(harapofogo@freemail.hu) |
mi az osztályunkkal nyáron horvátországba szeretnénk menni,de nemtudjuk,hogy hol lenne a legolcsóbb és hogyan kezdjünk bele mindenbe ha tudnátok segíteni akkor örülnék neki!!köszike puszika |
Én a nyáron Trogirba voltam olcsó nem volt éppen de azért kilehetett bírni. Viszont jól éreztem magam |
Szerintem Selce is nagyon jó hely a horvátoknál. Olcsó is meg tobb kirándulást is lehet ott szervezni Krkre is meg a Ráb szigetre is. |
A híres déli dalmát olcsóságot nem tapasztaltuk. |
Annyit szeretnék hozzáfûzni, hogy délebre, Dalmáciában olcsób az élet. Sibeniktõl kezdve Trogiron, Omison át Dubrovnik-ig.
Pl. Omisban (ahol homokos a part!) egy hambi 10 kuna, pizza 23- tól indul, sör 8-12 kuna. A tengerparton 10 kuna, hasábkrumpli 10 kuna az üdítõk 10-12 kuna. Az apartmanok 40-50 euróért vanak ( két hálószoba, terasz, fördõ, wc, konyha) gyönyörû panomrámával! És a táj már mediterrán! |
Mellesleg mi a véleményetek a témával kapcsolatban? |
|
|